2011-03-09

Информација за такмичаре о отказивању такмичења

Обавештавамо све такмичаре у категоријама "Програмске апликације" и "Мултимедијалне презентације" да се сагласно допису Центра за развој и примену науке, технологије и информатике да се општинско такмичење НЕЋЕ одржати.
У категорији Програмирање такмичење ће се одржати.
Жао ми је што је дошло до ове ситуације.
Прилажем допис којим смо обавештени и реченом.
Милан Милошевић
наставник информатике и рачунарства

Поштоване колеге ментори и такмичари,
Обавештавамо Вас да се такмичење из информатике ученика основне школе у категоријама Програмске апликације и Мултимедијалне презентације НЕЋЕ одржати у суботу 12.3.2011 године због изостале корекције календара такмичења од стране Министарства просвете.
И поред свих учињених напора са наше стране које смо чинили од средине јануара, данас смо усменим путем обавештени да неће бити корекције календара такмичења.
Како смо опет остали без икаквог образложења,  упућујемо Вас да се за све што Вас по овом питању занима обратите мејлом на kabinet@mp.gov.rs или усмено на броју телефона 011/3615-085 помоћнику министра за основно образовање.
Жао нам је што се Министарство просвете бави више самим собом него потребама ученика и што се на овако груб начин огрешило о менторски и ученички труд и досадашњи рад.
У предстојећим данима пробаћемо да некако ублажимо овај нехат и небригу и да пронађемо начин да реализујемо такмичење макар и ревијално. Да ли ћемо у томе успети, време ће показати.
-------------------------------------------------------------------------
Центар за развој и примену науке, технологије и информатике, Нови Сад
Булевар ослобођења 39
21000 Нови Сад
+381 (0)21 442 352
www.cnti.info

Нема коментара:

Google+